What i wanna wear

En uge i outfits

En lille idé der kom til mig i weekenden. Jeg er ikke så god til at dele ud af mine outfits, så jeg kom til at tænke på, at nu vil jeg tage mig sammen og simpelthen tage en hel uge, hvor i dag for dag kan se, hvad jeg har på. Det finder jeg selv meget inspirerende. Jeg har ikke særlig meget i mit tøjskab, så derfor går jeg meget i det samme tøj, og det vil i nok også komme til at se i løbet af ugen.

Læs også: Basis garderoben alle har brug for, for at minimere tøjkriserne

Mandag d. 10 februar

Mandag med en løbetur, kurs mod fjerne kyster, en arbejdsdag og en aften med skønne veninder. Jeg er startet på kurs mod fjerne kyster. Helt forfra. Jeg har nemlig ikke fået det set før. Jeg har tidligere set kurs mod nord, og var fuldstændig vild med det. Så måtte jeg også se kurs mod fjerne kyster.

T-shirt H&M / Bukser Samsøe Samsøe (similar)

Tirsdag d. 11 februar

Fokus på kvote 2 ansøgning, arbejde og afslapning. Det er ikke det nemmeste at skrive kvote 2 ansøgning med en motivationsbeskrivelse. Det kommer lidt bag på mig. Jeg har nu siddet med den i en uge, og jeg vil gerne snart have den færdig.

Skjorte Aiayu / Bukser (genbrug) / Sko New Balance 990

Onsdag d. 12 februar

Allerede onsdag. Tiden går jo så hurtig. En onsdag med en lang arbejdsdag, afslapning, en nem aftensmad og tidligt i seng. Det blev et aftensbillede, så derfor er det lidt mørkt, og jeg har lige været i bad. Men derfor skulle i ikke snydes for et outfitbillede. Havde jeg skullet udenfor, havde jeg selvfølgelig tilføjet mine yndlings sneakers. Nemlig New Balance 990.

Sweat fra Designers Remix / Bukser Weekday

Torsdag d. 13 februar

Endnu en lang arbejdsdag med tryk på, en løbetur, afslapning og tidligt i seng. En arbejdsdag tilbage og så er det weekend. Det glæder jeg mig til. Min weekend kommer til at stå på barnedåb, hygge og afslapning med min svigerfamilie.

Fleece Genbrug / T-shirt H&M / Bukser Weekday

Fredag d. 14 februar

Endelig snart weekend. Fredag starter med en rolig morgen med en god kop te og en portion havregrød. Jeg er begyndt at koge rosiner op med havregrynene, hvilket smager utrolig lækkert. Dermed behøver jeg altså ikke andre toppings, kun lige lidt sukker. Det kan jeg altså ikke undvære. Jeg har lige en lille arbejdsdag på 6 timer og så er det weekend. Jeg har pakket min taske og fundet outfittet til barnedåben i morgen. Det bliver skønt med weekend.

T-shirt H&M / Bukser Weekday / New Balance 990

Lørdag d. 15 februar

Dagen stod på barnedåb og hygge i dette outfit. Rigtig dejlig dag.

Blazer lånt af veninde / Top H&M / Bukser Genbrug / Støvler Shoe Biz

Søndag den 16 februar

Søndag = afslapning. Vi havde dog lige en enkelt fødselsdag at skulle til, men ellers stod den på ren afslapning i et meget afslappet outfit.

Striktrøje lånt af veninde / Bukser Genbrug

Alt i alt en uge med meget arbejde og meget at se til. Forhåbentlig bliver næste uge i et lidt roligere tempo. Jeg har også denne uge en del arbejde, men forhåbentlig bliver weekenden ren afslapning og ingen planer.

1 kommentar

  • Excellent blog! Do you have any tips for aspiring writers?
    I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost
    on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid
    option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed ..
    Any suggestions? Many thanks!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What i wanna wear