Moodboards, baggrunde til din computer #3

En mere bæredygtig barbering

Dusk

Dusk Body Hair Kit

Jeg så forleden at Caroline Plummer (Rainbowdash.dk) havde delt et indlæg med razors. Jeg har længe overvejet at skifte min nuværende skraber ud med en der er mere bæredygtig. Jeg er blevet lidt træt af min nuværende, idet bladet ofte skal skiftes, og der på den måde ryger meget unødvendig emballage ud. Jeg har sat kittet fra Dusk på min ønskeliste. Jeg synes det er smart med det der følger med til skraberen. Det er lækkert og så self-care agtigt, at man gerne vil have det til at stå fremme på sit badeværelse.

Kittet indeholder en genanvendelig skraber, en sæbe til barbering, en saltsten og en olie til efter barbering. Bladet på skraberen kan skiftes ud, når det bliver sløvt.

Dusk er et dansk brand, der gerne vil fokusere på at gøre hårfjerning mere bæredygtig, men har også lige udvidet med produkter med både menstruationskopper og self-exploration tools. De er stadig i fuld sving med at udvide, så det er med at holde øje med dem. Tjek dem ud her.

Simpelt.dk

Simpelt.dk har udvidet og har gjort det nemmere os som kunder at handle hos dem. De har nemlig skræddersyet pakkeløsninger. De har blandt andet en shaverpakke til kvinder og en til mænd. Hvis ikke det skal være den fra dusk, skal det være denne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboards, baggrunde til din computer #3