Månedens optur

Arket favoritter

Grå alpaca cardigan / Yoga pants / Hvid skjorte / Sort top / Hvid fleece / Khaki grøn jakke / Brun alpaca cardigan / Beige striktrøje med krave / Sorte bukser / Sort blazer / Jeans / Beige striktrøje uden krave

Jeg kom for nylig til at sidde og kigge inde på Arkets hjemmeside igennem, og jeg kunne finde så mange fede ting. Arket har et kæmpe udvalg og køre meget i de simple farver, hvilket jeg er utrolig vild med. Det passer lige ind i min stil. Jeg har allerede fået bestilt lidt hjem af ovenstående. Blandt andet den sorte blazer. Den har jeg haft på ønskelisten et godt stykke tid nu. Desuden har jeg også fået bestilt ovenstående sorte bukser. De manglede lige i min garderobe, og ville passe godt sammen med blazeren.

Læs også: Månedens optur

Jeg er lidt spændt på at få tøjet hjem fra Arket. Jeg har ikke brugt en blazer før, så jeg skal lige have den prøvet nogen gange i forskellige outfits og se, hvor den passer bedst ind. Jeg har samtidig også gjort mig mange overvejelser om, at jeg skulle bestille den grønne jakke hjem.

Jeg har ovenfor fundet alle mine favoritter på nuværende tidspunkt. Jeg håber i har kunnet lade jer inspirere og eventuelt kunne bruge noget af det inde i jeres garderobe. Rigtig god shoppelyst. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens optur