Lørdag d. 19 oktober, til event hos Flair Solution

Sneakers til det kommende efterår

efterår sneakers

Adidas superstar vegan / Salomon / Asics gel / Nike initiator / Salomon

Det begynder så småt at blive køligere og efterårs vejret begynder at komme. Jeg har nu glædet mig lidt til efterår. Efterår er tæt på at være min yndlingssæson. Jeg elsker at kunne have langbukser på, varme sweatshirts eller striktrøjer og så en jakke ud over. Jeg nyder at have lag på lag outfits på. Jeg har derfor tilføjet ovenstående sneakers, idet de ville passe perfekt ind i alle outfits man sammensætter her hen over efteråret/vinteren.

Læs også: Lørdag d. 19 oktober, til event hos Flair Solution

Jeg er især vild med de to par fra Salomon. Jeg er vild med de farver de har sammensat i de to par sko. Sådan rigtig efterårsfarver. De ville passe godt ind sammen med min nye jakke som jeg lige har fået hjem. Jeg delte den tidligere i et indlæg med alle mine favoritter fra Arket. Jeg er nu også blevet lidt vild med de nye adidas superstar. Jeg fik øjenene op for dem i et indlæg hos Fredesblog. De er 100% veganske og sålen er lavet af genanvendt plastik. Det synes jeg er rigtig sejt, og helt sikkert et skridt i den rigtige retning.

Hvilke sneakers kigger i efter her til efteråret, og hvilke farver kan i bedst lide til jeres sko?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag d. 19 oktober, til event hos Flair Solution