I sommerhus

Lad os snakke lidt om kaffe og bæredygtighed

*Reklame for Ideel Kaffe*



Jeg elsker kaffe, og jeg drikker meget af det, så derfor var det her samarbejde oplagt til mig. Ideel kaffe sælger bæredygtig og økologisk kaffekapsler. Kaffekapslerne er blevet lavet ud af fra frøskallerne, når der produceres solsikkeolie. Derfor er kaffekapslerne kompostbare. I kan læse mere om deres kaffekapsler her.

Kaffen er af den bedste kvalitet. Deres motto har altid været “at købe kaffe af den bedste kvalitet, samtidig med at have så stor en positiv indvirkning på bønderne som muligt”. Da de skulle ud og udvælge de første kaffepartier rundt omkring i verden, slog de sig hurtigt fast på den populære Arabica-bønne – det sydlige Etiopien. Der skaber de fantastisk økologisk kaffe lige der, hvor de her bønner høstes. Da de skulle udvide deres sortiment, kiggede Ideel Kaffe mod Sydamerika for at finde nye kaffebønner. Der fandt de frem til Bolivia, der de seneste år har produceret nogle af de bedste kaffesorter af højeste kvalitet. I kan læse mere om deres kaffe og historie her.

Køb deres kaffekapsler via linket her.

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sommerhus