Fem profiler på Instagram med sans for mode, og som matcher min stil.

Marts og forår + et outfit til de kommende forårsdage

forår

Weekday Bukser / Arket Blazer / Weekday Hoodie / Salomon sko

Tiden flyver jo bare afsted. Tænk at vi allerede er i marts måned. Jeg elsker marts, både fordi det er min fødselsdagsmåned, og fordi at det er forår og solen altså meget snart skulle komme frem. Jeg glæder mig til flere solrige dage, og at man forhåbentlig snart kan smide vinterjakken. Forår er en smuk sæson, synes jeg. Jeg har samlet et dejligt outfit til foråret, hvor vinterjakken forhåbentlig ikke skal smides ud over. Et outfit jeg ville ønske jeg kunne finde frem. Alle items står højt på min ønskeliste. Blazeren har jeg tidligere nævnt i et andet indlæg. Den er så fed og kan fungere ret godt som en lille jakke. Jeg er også faldet lidt for den salomon sko. Den er så fed og jeg har også kigget lidt på dem i denne farve. Jeg har tænkt lidt på at bestille dem hjem, da mine New Balance 990 snart er ved at være lidt for brugt. Men jeg er ikke helt nået dertil, hvor jeg kan undvære dem endnu. Jeg har været ude i, om jeg skulle anskaffe mig endnu et par. Det er de bedste sko jeg nogensinde har haft.

Jeg har også anskaffet mig den lækreste striktrøje fra Skall Studio. Jeg er ret sikker på, at den kommer til at sidde på mig uafbrudt indtil det bliver for varmt til den. Den passer til så utrolig mange ting, og ville være så fed med ovenstående bukser og eventuelt også med en sort blazer udenover.

Rigtig god weekend til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem profiler på Instagram med sans for mode, og som matcher min stil.